sâmbătă, 5 decembrie 2009

Salut

Va salut. Ati hotarat ca vreti sa invatati sa cantati la chitara. Am realizat acest blog pentru a va ajuta sa parcurgeti acest drum dificil si plin de obstacole si...dureri de degete.
Lectiile din blog vor fi de teorie muzicala, chitara solo si chitara armonie. Nu toate lectiile sunt obligatorii de urmat daca vreti sa cantati la chitara, dar este bine macar sa treceti cu ochii peste ele sa vedeti cam cum sta treaba. La fiecare lectie voi posta un negativ, adica cum ar trebui sa sune cantecul cu materialul pe care vi l-am dat (va diferi putin timbrul deoarece folosesc instrumente virtuale dar...), si mai tarziu, daca e cazul, un backing track (adica celelalte intrumente ale unui cantec, si cantati intr-un fel de "formatie". Eventual voi folosi si guitar pro, dar nu il recomand deoarece nu e instrumentul ideal pentru un incepator.
Va urez succes si...spor la treaba. Daca aveti nelamuriri sau doriti ajutor la un anumit cantec sau doriti sa conversam puri si simplu, sunt disponibil oricand la id-ul de messenger Gady_phol, sau pe adresa de e-mail Gady_phol@yahoo.com. Daca aveti cereri de lectii, va rog sa-mi trimiteti un mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu